Truesec

 

 

Skydda ditt företag med TrueSecs Cyber security services. Säkerhetsutmaningar förändras snabbt på grund av marknadsförändringar, mobil arbetskraft, konvergerande teknik och övergång till molnet. TrueSec grundades 2004, och är ett ledande konsultföretag inom Cybersäkerhet, erbjuder TrueSec ett brett utbud av tjänster, inklusive security health checks, penetrationstestning, som alla tillhandahålls av sanna säkerhetssäkerhetsspecialister. Vi kan hjälpa dig att utveckla säkra produkter, lösningar och applikationer skräddarsydda för dina specifika affärsbehov.
TrueSec har erfarenhet från att testa säkerhet i LoRa-miljöer och från Actility-plattformen, till exempel projekten med andra Stadshubbsallians-företag som Allbinary. Hacka en boj
Att tillgängliggöra LoRa (eller andra) sensorer som kan nås av vem som helst introducerar en ny möjlig intrångspunkt för en hackare, vilket gör det extremt viktigt att det inte finns några svaga länkar i det nyligen introducerade systemet och även api på mottagarservern, och dess omgivande miljö. Det är här TrueSec kan hjälpa till – identifiera svagheter, brister och därefter förslag på åtgärder.

TrueSec AB
Mikael Lagström
mikael.lagstrom@truesec.se
+46 709 18 30 38
Web: www.truesec.se

Besöksadress: Drottninggatan 54 2tr, 371 32 Karlskrona. Oxtorgsgränd 2, 111 57 Stockholm