Wellness Tech Group

Wellness TechGroup är ett teknikföretag som tillhandahåller IoT-lösningar för att förbättra effektivitet, hållbarhet och sammankoppling för Smarta Städer och Industri 4.0. Fokus på innovation är drivkraften bakom företagets utveckling till en globalt erkänd marknadsledare inom IoT-teknik.

Wellness TechGroup bygger säkra och sammankopplade ekosystem som ger större mervärde och differentiering inom fousområden Smart Living, Security and Sustainability. Wellness TechGroup äger en omfattande portfölj av IoT-produkter och tjänster, utformade och utvecklade i Europa, inklusive Smart Sensors, Big Data, Predictive Analytics, Telekommunikation, Middleware och Apps, Cybersecurity och User facing Software.

Under 2018 inleddes ett företagssamarbetade med Enzen, en global ledare inom energi- och hjälpprogramsbranschen, att strategiskt utöka sitt erbjudande för smarta städer och industrier med fokus på tillämpningar av IoT-innovationer samt ny teknik för energi och verktyg i världsekonomin.

Wellness TechGroup är en pålitlig partner för över 100 privata företag och 250 städer världen över. Företaget har för närvarande kontor i Spanien (Sevilla, Malaga och Madrid), Tyskland, Australien, Sverige, Mexiko och USA.

 

Kontakt

Tarek Saliba
Områdeschef
Tel +46 702-31 24 54
tsaliba@wtelecom.se
www.wtelecom.es